[O1] jak otworzyć drzwi???

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • KolinWawa
    Rider
    • 2009
    • 278
    • Octavia I (1U2)
    • APK 2.0 MPI 115 KM
    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

He he nie mówię tu o włamie do samochodu przez rozwiercenie zamka w przednich drzwiach:P. Trzeba było otworzyć szybę, rozkręcić i odchylić w miarę możliwości boczek w drzwiach( reszta śrubek była niedostępna bo drzwi były zamknięte) i rozwiercić zamek ( siłownik zamkaTAKI JAK TU) znajdujący się na wysokości klamki tylko że wewnątrz samochodu.

Komentarz

• czesiu1929
      Ambiente
      • 2009
      • 142

ja jeszcze nic na razie nie zdziałałem ponieważ jestem w podróży a do tego we Włocławku w biały dzień pod blokiem usiłowali mi się włamać. Chcieli w tylnych lewych drzwiach gdzie zamek mi się zaciął opuścić szybę i podwadzili czymś (został ślad na szkle i przyciemniającej folii), obniżyli ją ok 3 cm i tyle. Udało mi się szybę podciągnąć ręcznie do góry z ogromnym wysiłkiem ponieważ mechanizm uszkodzili, później słyszałem jakieś chrobotanie w drzwiach i szyba się domknęła mechanicznie. Także tylne lewe drzwi mam całkowicie zablokowane

[ Dodano: Nie 04 Gru, 11 19:27 ]
      sprawa zakończona, zepsuty zamek oraz sterownik szyby w tych drzwiach. Trzeba było zdjąć tapicerkę od środka i zniszczyć stary zamek, nie było innego wyjścia, natomiast sterownik szyby-przegniłe piny
      L&K

Komentarz

Pracuję...